Digital design & grafisk formgivning

Hjälper dig reproducera dina fotografier & konstverk

Ett lite annorlunda tips om målerifirma i Västerås

Digital design och digital konst i all ära, men ibland måste man bara ha någon som även kan göra lite konst fysiskt. Jag talar såklart om till exempel måla staket, måla fasaden eller bara rusta upp entrédörren med lite ny färg - det är inte så enkelt och kanske helst ska göras av ett proffs.

Letar du efter ett måleriföretag i Västerås som kan hantera alla dina målningsbehov? Sök inte längre än till Nordisk yta som jobbar ihop med flera olika företag och tillhandahåller målare av högsta klass! De har flera måleriföretag som har betjänat Västeråsområdet i många år, och är dedikerade till att ge sina kunder bästa möjliga service. Det är inte bara fasadmålning eller takmålning som erbjuds utan ett brett utbud av målningstjänster, från inomhusmålning till utomhusmålning. En parameter som dom lägger stor tyngd vid är också att de arbetar hårt för att se till att kunder är nöjda med resultatet. Ring Nordisk yta idag för att få veta mer om våra tjänster eller för att boka ett möte! De har måleriföretag i Västerås, men även över andra delar av Sverige!

Dina anställda förtjänar en julklapp

Nu ska vi snacka lite reklam och hur man samtidigt bryr sig om sin personal - genom att köpa julklappar till anställda med företagets logotyp så marknadsförs företaget utan att man behöver engagera sig allt för mycket. Förutsatt att personalen använder julklappen såklart och där vill vi tipsa om Abstrakt reklam som har en hel del julgåvor att välja mellan för att ni ska hitta något som passar de flesta. Om vi lägger "gratis marknadföring" åt sidan så är ju också julklappar till de anställda väldigt uppskattat och något som alla företag bör anamma. De som kan.
Bra tips på julklappar som en anställd kan uppskatta är t ex köksartiklar så som muggar, knivar, salt - och pepparkvarn. Om man är osäker på vad som kan gå hem hos dina anställda så är ett gåvokort eller presentkort ett säkert val där man kan få välja själv vad man vill ha i julklapp.

SEO Malmö - Få hjälp att ranka högt på Google!

Befinner ert företag sig i Malmö? Hur syns ni idag på Google? Många företag har snappat upp fördelarna med att synas högt upp på Google med hjälp av SEO. Som företag har man ständigt konkurrens om marknadsandelar och i dagens digitala värld så börjar de flesta leads och köp med en Googling. Vill ditt företag se till att ni syns bra på Google rekommenderar vi Våning 18 som kan hjälpa er med just detta. Se till att kolla in seo malmö. Få hjälp med er seo idag!

Reklamgodis för många tillfällen

När du vill visa dina kunder och anställda att du uppskattar dem är det bästa sättet att göra det en godisgåva. Reklamgodis är ett unikt sätt att visa ditt företags stolthet, och vi har ett brett utbud av alternativ som du kan välja mellan. Oavsett om du vill ha säsongsgodis till årets alla högtider, eller bara för att du känner för att dela ut en speciell godbit, har profilpartner vad du behöver!

Gör fotoförstoringar!

På olika sidor online kan du låta livet ta plats genom att göra fotoförstoring smidigt online. Genom att förstora upp dina foton så har du egen personlig väggkonst & inredning att älska genom minnen. Oavsett om det är ett foto från semester, skidresan, när ni åt frukost eller bara en filmkväll som är förevigad med en vacker bild så kan det vara värt att göra en fotoförstoring. Dels för att du får en unik heminredning som ingen annan har (antagligen:P) och dels för att säkra upp foton om något händer. Man är aldrig 100% säker på att man har sina foton säkrade på molnet eller hårddisken. Så vårat bästa tips är att FRAMKALLA MERA!

Digital design eller grafisk formgivning?

När man pratar digital design pratar man i viss utrstäckning också om grafisk design eller grafisk formgivning. Det innefattar användande av logotyper, typsnitt, färger på olika material och saker, exempelvis trycksaker eller i digital media, reklam och system.

Bildkonst, inredning, mode, fotografi, illustreringar och arkitektur har en slags överlappning med digital och grafisk design. Det går alltså att göra det mesta med detta designverktyg.

Profilkläder med tryck

I Trycktval utbud av profilkläder med logga finns stora valmöjligheter. T-shirts, tröjor, kepsar och mössor, fleece, skjortor och träningskläder. Här finns alla möjligheter att anpassa trycket för att ge användaren en ultimat upplevelse. Vi har allt från billigare profilkläder vars syfte är att användas en kortare tid, t.ex under en kampanj till dyrare varumärken av högre kvalité.

Filmproduktion är den bästa reklamen

När det gäller företagskommunikation finns det inget som slår kraften i Filmproduktion! Film erbjuder den största potentialen för att engagera dina kunder på olika plattformar och skapa den speciella känsla som du vill förknippa med din produkt/varumärke. På bsfxmedia.com kan dom hjälpa dig att göra reklamfilmer, maximera kreativiteten i dina kampanjer i sociala medier och arrangera en intervjuinspelning med en eller flera kameror. Vi kan föreviga ett företagsevenemang, skapa studiopresentationer eller profilera företaget med en snygg varumärkesvideo med stora bilder. Kontakta dom idag för att diskutera dina specifika behov!

Kontakt

Vi vill inte bli kontaktade.