Digital design & grafisk formgivning

Hjälper dig reproducera dina fotografier & konstverk

Dina anställda förtjänar en julklapp

Nu ska vi snacka lite reklam och hur man samtidigt bryr sig om sin personal - genom att köpa julklappar till anställda med företagets logotyp så marknadsförs företaget utan att man behöver engagera sig allt för mycket. Förutsatt att personalen använder julklappen såklart och där vill vi tipsa om Abstrakt reklam som har en hel del julgåvor att välja mellan för att ni ska hitta något som passar de flesta. Om vi lägger "gratis marknadföring" åt sidan så är ju också julklappar till de anställda väldigt uppskattat och något som alla företag bör anamma. De som kan.
Bra tips på julklappar som en anställd kan uppskatta är t ex köksartiklar så som muggar, knivar, salt - och pepparkvarn. Om man är osäker på vad som kan gå hem hos dina anställda så är ett gåvokort eller presentkort ett säkert val där man kan få välja själv vad man vill ha i julklapp.

SEO Malmö - Få hjälp att ranka högt på Google!

Befinner ert företag sig i Malmö? Hur syns ni idag på Google? Många företag har snappat upp fördelarna med att synas högt upp på Google med hjälp av SEO. Som företag har man ständigt konkurrens om marknadsandelar och i dagens digitala värld så börjar de flesta leads och köp med en Googling. Vill ditt företag se till att ni syns bra på Google rekommenderar vi Våning 18 som kan hjälpa er med just detta. Se till att kolla in seo malmö. Få hjälp med er seo idag!

Gör fotoförstoringar!

På Framkalla kan du låta livet ta plats genom att göra fotoförstoring smidigt online. Genom att förstora upp dina foton så har du egen personlig väggkonst & inredning att älska genom minnen. Oavsett om det är ett foto från semester, skidresan, när ni åt frukost eller bara en filmkväll som är förevigad med en vacker bild så kan det vara värt att göra en fotoförstoring. Dels för att du får en unik heminredning som ingen annan har (antagligen:P) och dels för att säkra upp foton om något händer. Man är aldrig 100% säker på att man har sina foton säkrade på molnet eller hårddisken.

Digital design eller grafisk formgivning?

När man pratar digital design pratar man i viss utrstäckning också om grafisk design eller grafisk formgivning. Det innefattar användande av logotyper, typsnitt, färger på olika material och saker, exempelvis trycksaker eller i digital media, reklam och system.

Bildkonst, inredning, mode, fotografi, illustreringar och arkitektur har en slags överlappning med digital och grafisk design. Det går alltså att göra det mesta med detta designverktyg.

Kontakt

Vi vill inte bli kontaktade.